Felhasználási feltételek

A www.gyerkoc.com kifejezés használatakor az adott Internetes címen elérhető honlapra és annak függelék oldalaira hivatkozunk.

Amennyiben ön a gyerkoc.com oldalat használja, olvassa, elfogadja a következőkben felsorolt feltételeket.

A felhasználási feltételek időről-időre változhatnak. A jelen verzió érvényessége: 2016.01.01-tól visszavonásig.

A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezheti semmilyen jogvita alapját, hiszen a leírtak elolvasását természetesnek vesszük.

A Felhasználási feltételek dokumentumban található, közkeletűen használt fogalmakat ( pl.: mail, link, website, weboldal, cookie, aloldal, függelék oldal) külön nem definiáljuk, hiszen – lévén, hogy az Internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó – természetesnek tartjuk a kifejezések jelentésének ismeretét.

A www.gyerkoc.com kifejezés használatakor az adott Internetes címen elérhető honlapra és annak függelék oldalaira hivatkozunk.

Amennyiben Ön elhagyja a www.gyerkoc.com honlapot és/vagy függelék oldalait, kérjük vegye figyelembe, hogy más oldalakra más felhasználási feltételek vonatkozhatnak.

A www.gyerkoc.com-on számos információs anyag található. Kérjük mindig tartsa szem előtt, hogy ezek az információs anyagok nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és a szakszerű orvosi tanácsadást.

A www.gyerkoc.com-on megjelenő bármely információ nem minősül tanácsnak.

Az Ön vagy más egészségével kapcsolatos kérdésekben mindig konzultáljon orvosával, a sürgős esetekben azonnal vegye fel a kapcsolatot a sürgősségi betegellátás körzetileg illetékes szerveivel. Felhívjuk figyelmét, hogy információnk felnőtteknek szólnak, mindazonáltal kijelentjük, hogy semmilyen, a www.gyerkoc.com honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalunk.

Az Ön felelőssége az is, hogy megfelelően értelmezze azoknak az eszközöknek az eredményeit, amelyeket a www.gyerkoc.com weboldalon az Ön rendelkezésére bocsátunk, ugyanakkor azt javasoljuk, hogy ehhez vegye igénybe orvos, vagy más, felkészült, egészségügyi képzettséggel rendelkező személy segítségét. Honlapunk egyes információi származhatnak Öntől, de más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más – akár tőlünk, akár mástól származó – internetes oldalainkon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felellőséget nem vállalunk.